Bio Process Support Technician/laborant

in Desteldonk

Bio Base Europe Pilot Plant werd opgericht in 2008 en telt momenteel meer dan 130 medewerkers.

We werken in een unieke, open innovatie piloot- en demonstratiefaciliteit voor de procesontwikkeling, opschaling en (proef)productie van biogebaseerde producten en processen, van laboratorium tot multi-ton schaal.

We combineren een groot en flexibel gamma aan modulaire eenheidsoperaties met een team van uiterst gekwalificeerde en ervaren bio-proces ingenieurs en technici om biogebaseerde processen op laboratoriumschaal te vertalen naar rendabele industriële processen.

Bio Base Europe Pilot Plant wil dé werkplek zijn, waar alle medewerkers kunnen groeien en hun potentieel ten volle kunnen benutten. We bieden een prettige sfeer, waarderen en belonen initiatief, hard werken en inzet.

http://www.bbeu.org/pilotplant/

Op zoek naar een laborant

Als laborant in de procesindustrie/technician support in onze pilootfabriek, kies je voor een unieke en stabiele job in een sterk groeiend bedrijf. Je maakt deel uit van een team van bio-proces ingenieurs en technicans die samen werken aan de ontwikkeling van zeer diverse en uiterst innovatieve projecten

Concreet, help je als Technician Support Fermentatie bij het  voorbereiden van de verschillende fermentatie processen van labo schaal tot 15m³. 

  • Nauwkeurige afwegingen van media componenten

  • Aanmaak van medium oplossingen 

  • Instellen van de juiste pH mbv zuur/base

  • Voorzien van alle nodige hulpmiddelen en toevoegingsmaterialen voor fermentatie

  • Proper houden van de werkplek

  • Ondersteunen bij de reiniging en finalisatie van de fermentatie

Op termijn kunnen deze handelingen indien gewenst uitgebreid worden naar:

  • Uitvoeren van sterilisatie programma's

  • Analyseren van stalen

  • Uitvoeren van steriele handelingen in de laminaire flow

  • Werken met industriële equipment voor de aanmaak van grote hoeveelheden medium (suikeroplossingen)

Je bent een ambassadeur voor het handhaven van orde en hygiëne in de procesomgeving.

 

Wat verwachten wij van jou?

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Technician Support/laborant om ons team van technicians en proces ingenieurs te versterken.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde hands-on, no-nonsense technicus die van aanpakken weet! Je werkt zelfstandig, planmatig en nauwgezet en je hebt interesse in wetenschap. Je  drukt je vlot uit in het Nederlands en/of het Engels.  

De kandida(a)te van onze dromen heeft een A2 diploma (secundair onderwijs) in een wetenschappelijke of technische richting.

Niemand is perfect en er is bij de Bio Base Europe Pilot Plant zeker ruimte om ‘al doende’ te leren! Je kan het volledige lijstje hierboven niet afvinken,  MAAR je bent flexibelleergierig en je staat open voor een training op maat?  Neem dan zeker contact op!   

Wat bieden we jou?

Wij bieden een dynamische, bruisende en internationale werkomgeving met excellente toekomstperspectieven. Alle nieuwe werknemers worden intensief gecoacht door een team van ervaren medewerkers.

Wij  bieden een aantrekkelijk salarispakket incl. maaltijdcheques, groepsverzekering, flextime, lease fietsen… en nog veel meer.

Jouw werkplaats is de Bio Base Europe Pilot Plant, gesitueerd in de North Sea Port (Desteldonk, Gent).

Een geschikte kandida(a)te kan onmiddellijk starten.  

 

Download attachment(s)

Privacy Policy

In order to ensure high-quality recruitment and selection processes, we collect your personal data using this online application platform.

The provision of this personal data is therefore a necessary condition to complete the application process.

When collecting and processing your personal data, we always comply with the regulations on the protection of personal data as well as the General Data Protection Regulation ("AVG" or GDPR).

For more information on how we process your personal data, we would like to refer you to our privacy policy.

Would you like to know more about the privacy policy of Jobtoolz Click here